Hilla & Johannes – Häät Turkkilan tilalla

Hiphei! Tänään sitä saa! Nimittäin lehtipisteeltä Häät ja juhlat -lehteä!

Tämä nimenomainen juhlanumero on erityisen kiinnostava, koska siinä on nyt mukana ns. Real life wedding -osasto. Lehdestä löytyy siis oikeiden parien kirjoittamia tarinoita hääpäivästä höystettynä oikeilla kuvilla.

Sivuilta voi bongata monien taitavien kuvaajien aitoja keikkakuvia. Mukana on muun muassa Arto Tapio, Anssi Lepikko, Petri Mast ja allekirjoittanut.

Omat kuvani elävöittävät Hillan ja Johanneksen kertomusta viime kesältä. Tästä päivästä jäi mieleen Hillan ja Johanneksen tosi välitön olemus ja hyvä kemia kaikkien päivässä mukana olleiden kanssa. Työskentely on tosi luontevaa, kun ajatukset ja huumori kohtaavat.

Hilla ja Johannes kirjoittivat lehteen muuten kaiken oleellinen, joten en ala tässä samoja asioita toistamaan. Päivä oli niin upea, etteivät sääennusteen sadepilvetkään sitä lopulta kehdanneet varjostaa. Löpineiden sijaan laitan tähän muutamia kuvia.

ps. Hyvän ruuan ystävänä minun on pakko antaa erityismaininta Turkkilan tilan savulohelle. Yleisenä juhlaruokana erilaisia versioita tästä on tullut maistettua yksi jos toinenkin annos. Hyväähän lohi on aina, mutta tämä tilan isännän näkemys aiheesta oli aivan omalla tasollaan!