Huomenlahjaksi Hetki – Boudoir

Olemme Loihtimon kanssa rummutelleet jo tovin meidän uutta yhteistä Hetki – Boudoir palveluamme ja ajattelin, että nyt on korkea aika kirjoittaa aiheesta tilkan tänne bloginkin puolelle. Loihtijat ovat olleet tässä minua aktiivisempia ja heidän tekstejään löytyykin Loihtimon sivuilta Heidin ja Maijun kirjoittamina sekä Annin blogista. Keskityn nyt vähän siihen, että mistä tämä palvelu sai alkunsa ja miksi.

huomenlahja-boudoir-jyvaskyla-3Koko ajatus lähti siitä, että minulle tuli viime vuonna muutamia huomenlahjakuvaustiedusteluja ja tehdyistä kuvauksista tuli hyvää palautetta. Minua jäi kuitenkin kaivelemaan se, että tämän tyylinen kuvaus hyötyisi paljon vähän huolellisemmasta valmistelusta ja tiimityöskentelystä kauneusalan ammattilaisten kanssa. Tahdoin rakentaa palvelun, jonka yksityiskohdat ovat valmiiksi mietittyjä ja joka toimisi asiakkaalle myös kokemuksena, niiden hienojen kuvien lisäksi.

Huoliteltu meikki ja kampaus luovat vahvaa pohjaa laadukkaalle kuvasarjalle. Lisäksi hemmottelu ammattimeikkaajan ja kampaajan käsissä on myös useimmille arjessa eläville harvinaista herkkua. Näin ollen hyvä kauneusalan taitelija oli ensimmäinen vaatimus. Loihtimo oli tähän tarpeeseen itsestäänselvä kumppani, koska olin tehnyt heidän kanssaan jo aiemmin onnistuneita projekteja ja heihin voi luottaa myös hyvinä asiakaspalvelijoina. Heidän kanssa lähdimme yhdessä hiomaan tulevan Hetken yksityiskohtia.
huomenlahja-boudoir-jyvaskyla-4Kuvauspaikalla on myös suuri merkitys, kun puhutaan miljöökuvasta. Huolitellun sisustuksen lisäksi kiinnitin paikkaa etsiessä paljon huomiota paikan valaistukseen. Riittävän isot ikkunat kaunista luonnonvaloa ajatellen olivat korkealla toivelistassa. Parhaat tilat palvelullemme tarjosi useita palkintoja voittanut Solo Sokos Hotel Paviljonki, jonka sviittien modermi sisustus sekä suuret ikkunat verhoineen tarjoavat loputtomat mahdollisuudet tehdä näyttävää kuvaa.

Halusimme antaa vielä pienen viimeisen silauksen palvelulle vaatteiden muodossa. Tähän saimme mukaan sydämellä töitä tekevän Jyväskylän Liivi- ja Sukkapisteen. He vakuuttivat sekä minut, että Loihtijat asiantuntemuksellaan ja ystävällisellä palvelullaan. Sovimme, että Hetki -asiakkaat saavat -10% alennuksen heidän normaalihintaisista tuotteistaan.
huomenlahja-boudoir-jyvaskyla-2Kuvaajan ja meikki-/hiustaitelijan näkökulmasta nämä ovat mielettömän mielenkiintoisia ja antoisia projekteja. Hetken on tarkoitus olla kokemus, joka alkaa suunnittelusta edeten laittautumiseen, kuvaukseen ja lopulta valmiiden kuvien ihasteluu. Pitämällä myös itse kivaa ja nauttimalla työskentelystä varmistamme, että myös asiakkaalla on hyvä ja itsevarma olo.

Kuvauksellisesti Hetken ajatus ei ole siinä, että kuvattavasta tehdään joku toinen esimerkiksi kuvankäsitelyllä, vaan siinä, että hänen parhaat puolensa tuodaan esiin tarkoitusta tukevalla kuvaustavalla ja ympäristöllä.

Valmiit kuvat ovat tietenkin oleellinen osa kuvausta ja niihin haluan kiinnittää erityistä huomiota. En näe mielekkäänä toimittaa ikimuistoisia kuvia vain sähköpostilla. Näin ollen Hetki-kuvat vedostetaan aina markkinoiden parhaalle mattapintaiselle paksulle taidepaperille ja toimitetaan tyylikkäässä lahjarasiassa.
huomenlahja-boudoir-jyvaskyla-1

Näitä kuvauksia meillä on takana nyt jo useampia ja tässä bloggauksessa nähtävät kuvat ovat yhdestä niistä. Tähän loppuun lainaan vielä tämän Hetki-kuvauksen polttarilahjaksi saaneen upean morsiamen ajatuksia. :)

”Ystäväni yllättivät minut polttaripäivänä viemällä minut kyseiseen kuvaukseen. Olin todella innoissani, koska olin haaveillut boudoir-kuvista huomenlahjaksi. Ystävät olivat lukeneet ajatukseni. Loihtimon Heidi teki minulle kauniin meikin ja toivetteni mukaan isot kiharat. Kuvauspaikalla otimme lasilliset kuoharia ja taustalla soi rauhallinen musiikki. Kuvaustilanne oli mukava ja rento vaikka ensin meinasi ujostuttaa. Jussi oli erittäin asiallinen ja hänellä oli hyvä huumorintaju. Hän ohjeisti ja havainnollisti minulle asennoilla miten pitäisi olla ja pystyin heittäytymään kuvaukseen täysillä. Ihan irti arjesta.”

Hetken tarkemmat tiedot löytyvät palvelut-sivultani.